Місце злочинів проти інтелектуальної власності у кримінальному кодексі України - Соловйова, A.М. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
В данной статье исследуются вопросы места преступлений против собственности в Уголовном кодексе Украины.