Mоделі забезпечення ефективності діяльності підприємств - Єлистратова, Г.І. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті освітлені моделі та інструменти забезпечення ефективності діяльності сучасних підприємств, що дозволяють досягти найкращих результатів їх функціонування. Розкривається зміст представлених моделей вимірювання ефективності діяльності та можливість їх застосування в складних умовах господарювання для досягнення цілей підприємства. Ключеві слова: моделі ефективності, підприємство, оцінка, система збалансованих показників, результативність бізнесу.