Використання різних методичних підходів до оцінювання ризику неплатоспроможності транспортного підприємства в АР Крим - Зубкова, В.І,; Миронович, М.С. (Культура народов Причерноморья, 2013)
В статті розглядається проблема ризику втрати платоспроможності підприємств, джерела та причини його виникнення, методи ухилення від ризику неплатоспроможності. Основна частина статті присвячена вивченню методів оцінок ризику неплатоспроможності підприємства, а саме аналіз платоспроможності на підставі розрахунку коефіцієнтів ліквідності й розподілення підприємств за зонами платоспроможності, які були вибрані як найбільш підходящі для транспортного підприємства АР Крим. Ключові слова: ризик неплатоспроможності, коефіцієнти ліквідності, зони платоспроможності, дебіторська заборгованість.