Оптимізація управління активами підприємства - Абдурахманова, А.Е.; Кремповая, Н.Л. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Стаття присвячена теоретичним і методологічним аспектам оптимізації управління активами на підприємстві. Дана оцінка та аналіз співвідношення оборотних і необоротних активів. Розкрито основи та основні завдання управління активами на підприємстві. Ключові слова: активи, управління активами підприємства, оборотні активи, необоротні активи, оптимізація співвідношення оборотних і необоротних активів, управління оборотними активами, оборотні кошти, поточні активи і пасиви.