Oсобливості використання маркетингу в діяльності туристських підприємств - Лозова, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Стаття присвячена аналізу особливостей використання маркетингу в діяльності туристських підприємств. Досліджено стан ринку туристичних послуг України. Визначено основні функції туристичного маркетингу, особливості туристичного продукту. Встановлено, що маркетинг в туризмі є важливою складовою діяльності туристичного підприємства, орієнтацією підприємства на нужди і потреби клієнтів, що користуються послугами туризму. Ключові слова: маркетинг, туризм, туристичне підприємство, маркетингова діяльність, туристичний продукт, туристичні послуги.