Tеоретико-практичні аспекти державної антикризової політики в туристичному бізнесі - Маркіна, І.А. (Культура народов Причерноморья, 2013)
В статті надається визначення та характеристика основних засад державної антикризової політики в туристичному бізнесі, визначаються існуючі нагальні проблеми. Автором узагальнено та обґрунтовано поняття антикризової політики в туристичному бізнесі та запропоновано основні заходи щодо її удосконалення. Ключові слова: антикризова політика, державна антикризова політика, державне регулювання, туристичний бізнес, туристична інфраструктура, туристичний потенціал.