Біоекологічні особливості та біохімічний склад Alopecurus pratensis L. на луках Полтавщини - Орлова, Л.Д. (Донецький ботанічний сад НАН України, 2009)
З’ясовано біоекологічні особливості Alopecurus pratensis L. на луках Полтавщини. Наведено дані про біохімічний склад надземної частини, врожайність виду у дослідженому регіоні.