Формування фінансової стратегії стратегічного альянсу підприємств легкої промисловості - Наумова, Л.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Статтю присвячено проблемам формування фінансової стратегії інтегрованого аграрно- текстильного виробництва. Розглянуто особливості фінансової діяльності в аграрно-текстильних виробничих об’єднаннях – стратегічних альянсах. Визначено цілі і механізм фінансової діяльності.