Пам’яті історика, дослідниці голодоморів - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2015)
20 червня 2015 р. пішла з життя Олександра Михайлівна Веселова – дослідник голодоморів, історії національно-визвольного руху 1940–1950-х рр., член Асоціації дослідників голодоморів в Україні (далі – АДГУ), знаний і шанований учений, світла й приваблива людина.