Іконописні центри старообрядців на Чернігово-Сіверщині у XVIII – XIX століттях - Миколайко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Стаття присвячена центрам іконописання старообрядців на Чернігівщині. Особлива увага приділена іконописцям-старовірам Андрію та Василю Родіонцевим та Івану Алексєєву, які жили на Стародубщині.