Реалізація інтеграційних пріоритетів України на оcнові моніторингу форм міжнародного науково-технологічного співробітництва - Нямещук, Г.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Вдосконалено моніторинг стану, тенденцій стратегічного розвитку космічної галузі України. Визначено ступінь впливу міжнародного науково-технологічного співробітництва на інтеграційні процеси в сфері космонавтики, особливості функціонування підприємств космічної галузі України, їх спеціалізацію на світовому ринку космічних технологій.