Заходи щодо удосконалення методики антикризового управління суднобудівним підприємством - Бичковський, А.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Розглядаються питання антикризового менеджменту вітчизняними промисловими підприємствами в кризових умова. Представлені комплекси заходів інноваційного та традиційного характеру управління. Запропоновано інструменти для фінансового оздоровлення компанії. Ключові слова: підприємство, антикризове управління, криза, суднобудування.