Tруднощи використання термінів при атрибуції холодної зброї - Літвінов, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
В статті проаналізовано труднощі визначення типу та назви холодної зброї українською мовою. Запропоновано варіант розв’язання цього питання. Ключові слова: термін, зброя, переклад, митниця.