Емотивні контекстуальні конотати як додаткова одиниця денотата слова - Норець, М.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Конотація розглядається як невід'ємна й основна частина семантики слова. Конотація трактується як додаткова стосовно денотативного аспекту інформація, що накладається комплексом експресивно-оціночно-емоційних елементів, властивих слову, яка (інформація) може стати першорядною й основною при актуалізації в мовленні. Ключові слова: конотація, семантика, денотат, емотивний елемент.