Особливості обліку операцій в іноземній валюті та банківських металах на умовах спот - Ружанська, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті розглядаються методичні та організаційні підходи до бухгалтерського обліку операцій в іноземній валюті та банківських металах на умовах спот. Проаналізований чинний порядок відображення в бухгалтерському обліку операцій з купівлі іноземної валюти та банківських металів за національну валюту за умовами спот та запропонований новий порядок відображення в бухгалтерському обліку операцій в іноземній валюті та банківських металах на умовах спот, який передбачає використання позабалансових рахунків.