Показники ефективності та необхідність контролю зовнішньоекономічної діяльності підприємств - Журавльова, Є.П. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У стати розглянуті основні групи показників: загальна характеристика зовнішньоторговельної діяльності підприємств регіону; показники ефективності зовнішньоторговельної діяльності підприємств ре-регіону; показники експортної орієнтації підприємств регіону; показники оцінки іноземних інвестицій. Розглянуто основні прийоми, що дозволяють зберегти діяльність підприємства і підтримувати ефективну торгівлю на зовнішньому ринку, а також пріоритетні напрямки аудиту зовнішньоекономічної діяльності.