Про інституційні засади регламентації фінансово-господарської діяльності - Андрушків, Б.М; Кирич, Н.Б.; Стойко, І.І.; Погайдак, О.Б.; Мельник, Л.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті обґрунтовано необхідність розробки і впровадження законодавчо- регламентуючого засобу фінансово-економічної і господарської діяльності. Дано пропозиції з формування інституційних засад Економічної Конституції України.