Податкове планування в умовах соціальної відповідальності бізнесу - Глущенко, Я.І. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті розглядається взаємозв’язок соціальної відповідальності бізнесу і процесу податкового планування підприємства. Досліджено положення податкового законодавства, які можуть бути враховані при розробці податкового стратегії підприємства та вплинути на підвищення репутації, появи конкурентних переваг суб’єкта господарювання в галузі. Визначено своєчасність сплати податків, як один з аспектів реалізації соціальної відповідальності суб’єктів господарювання перед суспільством.