Управління змінами конкурентоспроможності України на рівні держави - Голосов, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті аналізуються основні процеси державного регулювання в системі чинників конкурентоспроможності. Досліджено поняття конкуренції та конкурентоспроможності. Обґрунтований комплексний підхід щодо підвищення конкурентоспроможності України.