Диференціація грошових доходів населення: аналіз, прогноз та механізм регулювання - Гвелесіані, А.Г. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2008)
Рецензія на монографію: Гвелесіані А.Г. Диференціація грошових доходів населення: аналіз, прогноз та механізм регулювання : монографія / А. Г. Гвелесіані ; [відп. ред. В. М. Новіков]. – К., 2008. – 155 [1] с. – (Ін-т демографії та соціальних досліджень НАН України).