Обгрунтування методики оцінювання стійкості функціонування фондового ринку України - Ячменьова, В.М.; Воробець, Т.І. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті проаналізовано існуючі методики оцінки стійкості функціонування систем різних рівнів. Проведено порівняння методик та визначено доцільність їх застосування для визначення стійкості функціонування фондового ринку України. Визначено критерії, яким повинні відповідати методики оцінки стійкості функціонування фондового ринку.