Демографічна криза в Україні очима лікаря - Піскунов, В.П. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: Войтенко В.П. Україна очима лікаря. Науково-популярне видання. – К.: Вид.Фітоцентру, 2007. – 190 с.