Внутрішній аудит в системі управління трансакційними витратами підприємства - Бонарев, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті розкрито сутність, мету та функції внутрішнього аудиту, а також значення внутрішнього аудиту трансакційних витрат в управлінні господарюючого суб’єкту. Запропоновано прогнозовані методичні прийоми проведення та організації внутрішнього аудиту трансакційних витрат та висвітлено труднощі здійснення внутрішнього аудиту такого роду витрат.