Науково-методичні підходи до аналізу потенціалу взаємодіючих процесів економічної системи - Гречина, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Визначені основні складові потенціалу взаємодіючих процесів економічної системи. Досліджені основні авторські підходи до аналізу основних елементів потенціалу взаємодіючих процесів підприємства. Доведено, що в основні багатьох авторських методик аналізу основних складових потенціалу взаємодіючих процесів економічної системи лежать основні напрямки фінансового аналізу які шляхом модельного міксу можна трансформувати у методи потенціалогічного аналізу з урахуванням принципів потенціації та модальності. Пропоновані основні етапи потенціалогічного аналізу потенціалу взаємодіючих процесів.