Вплив інформаційного забезпечення на соціальний захист населення Bолині - Жигар, Н.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Досліджено сучасний стан і тенденції впливу інформаційного забезпечення на соціальний захист населення Волині. Розглянуто проблеми впливу інформаційного забезпечення на соціальний захист населення Волині. На основі проведеної оцінки впливу інформаційного забезпечення на соціальний захист населення Волині запропоновано заходи щодо впровадження впливу інформаційного забезпечення на соціальний захист населення Волині.