Спрощена система оподаткування, обліку та звітності - Мельник, Л.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2013)
В статті розглянуті основні ознаки спрощеної системи оподаткування, наведена порівняльна класифікація платників єдиного податку в різні періоди, особливості обліку та звітності суб’єктів підприємницької діяльності, а також розглянуто податкові ставки для різних груп платників єдиного податку та спеціальні ставки оподаткування.