Рецензія на монографію Е.М. Лібанової «Бідність населення України: причини, масштаби, наслідки» - Колот, А.М. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2008)
Рецензія на монографію: Лібанова Е.М. Бідність населення України: причини, масштаби, наслідки..–К. КНЕУ, 2008. – 328 с.