Регіональна транспортна система та її місце в соціально-економічному розвитку регіону - Мітеллаєва, К.О. (Культура народов Причерноморья, 2013)
В статті визначено місце регіональної транспортної системи в економічному та соціальному розвитку регіону. Проведено аналіз впливу окремих елементів регіональної транспортної системи на економіку регіону. Визначено вплив якості дорожньо-транспортних умов на зростання валового національного продукту та скорочення витрат бюджету