Похідні балансові звіти як інструмент стратегічного обліку - Криштопа, І.І. (Культура народов Причерноморья, 2013)
За результатами проведеного дослідження в статті висвітлено сутність похідних балансових звітів та проаналізовано зміст найпоширеніших їх видів. Також, автором виокремлено проблемні аспекти у класичному алгоритмі побудови стратегічного похідного балансового звіту та запропоновано напрямки їх вирішення.