Оцінка та аналіз основних виробничих фондів підприємств - Кулько, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Розглянуто теоретичні та практичні аспекти різноманітних підходів до оцінки та аналізу основних виробничих фондів підприємств. Розкрито поняття "фізичний, моральний знос". Проаналізовано методи оцінки вартості основних виробничих засобів підприємств. Обґрунтовано необхідність використання єдиного підходу до оцінки та аналізу основних виробничих фондів. Запропоновано шляхи вирішення цієї проблеми.