Рецензія на вибрані наукові праці С.І. Пирожкова. Том 1. Демографічний і трудовий потенціал - Пахомов, Ю.М. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2008)
С.І. Пирожков. Вибрані наукові праці. У двох томах. Том 1. Демографічний і трудовий потенціал. – К.: Київ.нац.торг.-екон.ун-т., 2008. – 934с.