Судакский районный уполномоченный народного управления религиозными делами мусульман Крыма в 1920–е годы Билял Фаикъ - Хайруддинова, Э.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Статтю присвячено вивченню життєдіяльності Біляла Файкъа, районного уповноваженого Народного управління релігійними справами мусульман Криму Судакського району в 1920–і роки. Білял Файкъа не був звичайним районним уповноваженим, він займав активну позицію в управлінні, брав участь у підготовці і проведені з'їздів мусульман, у виданні журналу «Асрій мусульманлик'»: підготував і опублікував 11 статей. У даній публікації розкривається зміст основних його робіт, які переважно стосувалися питань релігійної освіти та просвіти.