Побудова моделі комунікаційно-сугестивного впливу в межах інформаційного забезпечення управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства - Сущенко, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2013)
В статті розглянуто принципові підходи щодо інформаційного забезпечення управління зовнішньоекономічною діяльністю (ЗЕД) підприємства; обґрунтовано необхідність використання інноваційного інформаційно-комунікаційного інструментарію в управлінні ЗЕД підприємства; у якості специфічного виду комунікації визначено сугестію, запропоновано модель комунікаційно-сугестивного впливу в межах інформаційного забезпечення управління ЗЕД підприємства.