Стратегічна роль інформаційних систем в управлінні промисловим холдингом - Гушко, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Ефективна система управління промисловим холдингом та інформаційна підготовка ухвалення оптимальних, науково обґрунтованих управлінських рішень, є єдиним процесом і передумовою дієвої обліково-аналітичної системи управління. При поєднанні облікових, аналітичних і контрольних процедур ця система спрямовується на задоволення зростаючих інформаційних запитів вітчизняних промислових холдингів.