Застосування статистичних методів при вибіркових спостереженнях в аудиті - Іваніна, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті розглянуто особливості застосування статистичних і нестатистичних вибіркових спостережень в аудиті фінансової звітності. Проаналізовані основні технології вибіркового аудита, детально розглянуто метод якісного вибіркового дослідженн. Досліджено порядок формування аудиторської вибірки за допомогою статистичних методів спрямованих на визначення її обсягів і кінцевих результатів.