Особливості застосування автоматизованих систем обробки даних щодо операцій оренди - Ніколенко, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Проведено порівняння основних класів автоматизованих систем, а саме: операційної обробки – обробки трансакцій в режимі реального часу, оперативної аналітичної обробки даних та інтелектуального аналізу даних в сфері орендних відносин, які регламентують забезпечення цілісності баз даних, можливість розмежування доступу до бази різних користувачів, швидку дію та роботу одночасно з великою кількістю інформації