Роль закладів культури у формуванні духовно–моральних цінностей молоді - Вєлієва, Б.Т. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті розглядається роль установ культури у формуванні духовно–моральних цінностей молоді, яка визначається тим, що зміни, які сталися за останнє десятиліття в економічній, політичній, культурній сферах, найбезпосереднішим чином позначилися на їхній свідомості.