Модель інноваційного розвитку США в контексті сучасного розвитку - Хаірова, Е.А. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Стаття присвячена дослідженню моделі інноваційного розвитку США в контексті сучасного розвитку. Розглянуто законодавче забезпечення інноваційного розвитку в США. Досліджені основні характерні риси сучасної державної інноваційної політики США, прогресивні тенденції науково- технологічного та інноваційного розвитку країни. Розглянуті особливості організації й функціонування інноваційного підприємництва.