Підходи до оцінки неоднорідності системи регіональних ринків праці України - Нікіфорова, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Підніматься питання про необідність відмінносте у підода до порівняльної оцінки регіональни ринків праці та оцінки неоднорідності розвитку системи регіональни ринків праці. Пропонуться набір індикаторів для оцінки неоднорідності функціонування системи регіональни ринків праці в країні. к метод оцінки неоднорідності пропонуться використовувати систему коефіцінтів варіації. рамка запропонованого підоду проводиться оцінка неоднорідності розвитку системи регіональни ринків праці країни за ряд років.