Оцінка вартості власного капіталу машинобудівних компаній України - Коробков, Д.В.; Сотніков, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У роботі розглянуті основні моделі визначення вартості власного капіталу підприємств. Виявлено основні переваги та недоліки кожної з розглянутих моделей. В ході дослідження виявлено, що найбільш об'єктивною для визначення вартості власного капіталу для підприємств машинобудівної галузі України є модель премії за акціонерний ризик. Проведено розрахунок вартості власного капіталу для машинобудівних підприємств України .