Порівняльний аналіз заоаджувально-інвестиційних процесів в деяких країнах світу - Фомішина, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті проведено аналіз інтенсивності заощаджувально-інвестиційних процесів у провідних країнах світу й деяких угрупуваннях країн та встановлено їх взаємозв’язок з темпами економічного розвитку для виявлення потенційних можливостей поступального руху національних економік.