Особливості оподаткування страхових компаній - Боровська, Л.В.; Шаршонь, Д.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті посилюється актуальність дослідження проблем податкового регулювання суб’єктів страхового ринку, які здійснюють страхову діяльність. Проведений аналіз динаміки і структури оподаткування суб’єктів господарювання. Виходячи з практичного досвіду автора розроблені основні шляхи удосконалення податкового регулювання страхової діяльності.