Удосконалення управління виробничим потенціалом промислових підприємств - Ротанов, Г.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті розроблено наукові основи, методичні положення для виміру, оцінки й аналізу виробничого потенціалу та потенціалів, що його формують, а також виявлено особливості і розроблено практичні рекомендації щодо поліпшення використання і відтворення потенціалу на промислових підприємствах.