Вибіркові обстеження населення: методологія, методика, практика - Гладун, О.М. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2008)
Рецензія на монографію: Гладун О. М. Вибіркові обстеження населення: методологія, методика, практика : Монографія / О. М. Гладун. – Ніжин: ТОВ „Видавництво „Аспект-Поліграф”, 2008. – 348 с.