Управління маркетинговими витратами підприємства як основний інструмент його розвитку - Могила, І.С. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Зростання значущості маркетингової сфери для сучасних компаній визначає як актуальність управління даним видом діяльності в цілому, так і управління витратами на її здійснення. Незважаючи на наявність значної кількості методів управління витратами, розробки з обґрунтованого їх вибору на сьогодні майже відсутні. Управління витратами має бути гнучким, відповідати змінам у діяльності підприємства та враховувати особливості об’єкта – витрат.