Рецензія на монографію «Народжуваність в Україні у контексті суспільно-трансформаційних процесів» - Дмитренко, Г.А. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2009)
Народжуваність в Україні у контексті суспільно-трансформаційних процесів (монографія). – К.: АДЕФ–Україна, 2008. –288с.