Економіко-математичне моделювання кадрово-інтелектуальної захищеності підприємства - Головень, О.В.; Клопов, І.О. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Стаття присвячена вирішенню актуальної проблеми підвищення ефективності управління кадрово-інтелектуальною захищеністю підприємства. Запропоновано комплекс взаємозв'язаних моделей визначення рівня кадрової безпеки промислового підприємства