Застосування поняття «електронна комерція» при побудові системи бухгалтерського обліку - Плотніченко, І.Б. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті досліджено й систематизовано підходи вчених до трактування понять «електронна комерція» і «електронна торгівля»: ототожнення, розмежування та змішування цих понять; здійснено їх критичний аналіз; визначено специфічні з облікової точки зору аспекти фінансово – господарських операцій у сфері електронної комерційної діяльності; обумовлено вплив змістового значення електронної комерції на побудову системи бухгалтерського обліку.