Інноваційний аспект розвитку інтеграції України: Європейський союз та Митний союз - Пельо, А.Б. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Стаття присвячена дослідженню конкурентних переваг і можливості інноваційного прориву в електронному розвитку фінансового ринку, які Україна може отримати інтегруючись у Європейський союз (ЄС) та Митний Союз (МС). Проаналізовано сучасний стан інформаційно-телекомунікаційного забезпечення фінансового сектору ЄС, країн МС та України. Розглянуто фактори інноваційної трансформації фінансового простору України.