Рецензія на монографію «Демографічні чинники бідності» - Калачова, І.В. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2009)
Демографічні чинники бідності (колективна монографія) / За ред. Е.М. Лібанової. – К.: Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2009. – 184 с.